Vaš web preglednik ne podržava JavaScript!

Hand Studio, tvrtka za grafički dizajn, dizajn ambalaže, multimediju i marketing, posluje u Zagrebu od 1995. godine. Naša djelatnost temelji se na povezivanju klijenta s njegovim ciljnim skupinama putem različitih kanala vizualnih komunikacija. Pristup svakom klijentu je individualan, a svakom projektu pristupamo strukturirano, promišljeno i logično. Ne promatramo dizajn kao dekoriranje i uljepšavanje, već kao jednu od ključnih komponenti ostvarivanja poslovne strategije svakog klijenta, nužnoj za postizanje zajedničkog cilja - kvalitetnog proizvoda. Da bismo postigli najbolje rezultate nastojimo razviti partnerski odnos s klijentima utemeljen na međusobnom povjerenju, kao i na upoznavanju klijenta sa svim fazama našeg rada te uključivanju u kreativni proces. Sva naša znanja i vještine usmjerena su na pronalaženje najboljeg rješenja za našeg klijenta, vodeći pritom računa ne samo o dizajnu, već i o budžetu, rokovima i posebnostima područja djelatnosti i tržišta.

Naš kreativni proces razvija se u tri faze:

1. ODREĐIVANJE CILJA

Cilj određujemo zajedno s klijentom. U ovoj fazi naša želja je da se što bolje upoznamo s projektom i klijentovim željama.

 

2. RAZRADA IDEJE

Poštujemo klijentove želje, razvijamo vlastite ideje, pratimo trendove I analiziramo stanje na tržištu. Na taj način osiguravamo da proizvod komunicira s ciljnom skupinom.

 

3. REALIZACIJA

Vizualizacija dobro razrađene ideje završni je dio posla. Naša kreativna rješenja su suvremena, upečatljiva i trajna.